ΠΡΟΣΟΧΗ:


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Πα.Μ.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες του Ε.Πα.Μ.,
Όπως δείχνουν ξεκάθαρα οι τελευταίες εξελίξεις, τα πράγματα στη χώρα μας οδηγούνται σε ένα τραγικό πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο. Η κοινωνία ολόκληρη βράζει, ο δείκτης της οργής του λαϊκού σώματος πλησιάζει στο κόκκινο. Ενώ οι ξεπουλημένες και ανίκανες ηγεσίες κάθε απόχρωσης αδυνατούν να εκφράσουν το λαϊκό συναίσθημα, χιλιάδες συμπολίτες μας, μέσα από αυθόρμητες λαϊκές πρωτοβουλίες, προσπαθούν να βρουν διέξοδο.
Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, καλούνται από πρωτοβουλίες και ανακοινώσεις στο Διαδίκτυο να συγκεντρωθούν ξανά οι πολίτες στις πλατείες. Το Ε.Πα.Μ., αν και δεν συνδέεται πολιτικά με αυτή την πρωτοβουλία, αφουγκράζεται τον σφυγμό της λαϊκής αγανάκτησης και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να ανταποκριθούν σ’ αυτό το αυθόρμητο κάλεσμα και να δώσουν το παρόν σαν άτομα.
Το Ε.Πα.Μ. θα κατεβεί στο Σύνταγμα την Κυριακή 15/1, στις 4:00 μ.μ., χωρίς συγκροτημένο μπλοκ, αλλά με συντονισμένη παρουσία όλων (με τα σήματα του Ε.Πα.Μ.) στο πεζοδρόμιο απέναντι από την Μεγάλη Βρετάνια. Καλούνται όλοι και όλες να είναι εκεί.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ε.Πα.Μ.
14 Ιανουαρίου 2012