"Η πρωτόγονη αφέλεια των μαζών" ή ο αυτοχειριασμός του Ελληνικού λαού

Η πραξικοπηματική ηγεσία με τα ΜΜΕξαπάτησης θεωρούν τον Ελληνικό λαό αδαή και υπεύθυνο για την επερχόμενη πλήρη καταστροφή του. Ο λαός άλλωστε δεν επέλεξε τη μνημονιακή πολιτική με δημοψήφισμα; Ο λαός δεν ήταν που διαδήλωνε μαζικά το 2011 υπέρ του Ευρώ, της Μέρκελ και του Ράιχενμπαχ;

Το ακόλουθο κείμενο αναρτήθηκε από στο ΒαθύΚόκκινο

Πρέπει να το παραδεχθούμε. Η επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού για να δεχθεί αδιαμαρτύρητα τον αυτοχειριασμό του, την παντελή χρεοκοπία του δηλαδή, είναι αριστοτεχνικά σχεδιασμένη και σ’ αυτή την κατεύθυνση, έχουν επιστρατευτεί οι πάντες που στηρίζουν το πολιτικό σύστημα. Από τον Καρατζαφέρη, και τον δοτό πρωθυπουργό Παπαδήμο μέχρι τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Ο ωμός εκβιασμός τους ξεκάθαρος: Δεχτείτε αδιαμαρτύρητα τον νέο σφαγιασμό μισθών και συντάξεων, αποδεχτείτε μοιρολατρικά την επιστροφή στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα γιατί διαφορετικά δεν θα παραμείνουμε στο ευρώ, δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου, και θα επιστρέψουμε στην δραχμή μαζί και στο βιοτικό επίπεδο που είχαμε την δεκαετία του ’50.
Σε δυο προτάσεις λέει όλα τα παραπάνω σήμερα η φυλλάδα του Αλαφούζου:
«Αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά και τα ρίσκα της κυβέρνησης Παπαδήμου μεγάλα. Εάν η χώρα τα καταφέρει, το έπαθλο θα είναι η παραμονή της στο ευρώ. Εάν αποτύχει, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την άτακτη και καταστροφική χρεοκοπία».
Ολοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες είναι αδίσταχτοι στο να λένε τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα. Εχουν καλά πρότυπα φαίνεται:   «…Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (…). Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση».
(Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου», εκδόσεις «Ζαρβάνου», τ. Α΄, σελ. 55).
Ποια είναι οι αλήθεια; Μας το λένε οι αριθμοί που είναι αμίλητοι και δεν μπορεί κανείς να τους διαψεύσει.
Η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση ΓΑΠ-Τσολάκογλου με την τρόικα μας λέει ότι το ελληνικό κράτος θα δανειστή 110 δισ. ευρώ μέσα σε μια τριετία. Αυτό όμως που δεν μας λέει κανένας από τους υπερασπιστές της μνημονιακής πολιτικής είναι ότι το ίδιο διάστημα το ελληνικό κράτος πρέπει να πληρώσει στους τοκόγλύφους δανειστές του 132 δισ. ευρώ!!!! Δηλαδή όχι δεν θα πάει ούτε ένα ευρώ σε μισθούς και συντάξεις αλλά πρέπει να βρεθούν άλλα 22 δις –που φυσικά θα προέλθουν από περικοπές στο κοινωνικό κράτος, τους μισθούς και τις συντάξεις- για να καταλήξουν στα θησαυροφυλάκια ντόπιων και ξένων δανειστών του ελληνικού κράτους.
Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και τον συμφερτό δημοσιοκάφρων και πολιτικάντηδων να μας λένε ότι ο ελληνικός λαός «ζει» και «πληρώνεται» από αυτούς που απομυζούν τον ιδρώτα μας!!!
http://vathikokkino.com/2012/01/επιχείρηση-εξαπάτησης-του-ελληνικού/