ΠΟΥΤΙΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΡΩΧΘΗΚΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Δεν μας είπε κάτι νέο ο κ. Πούτιν, στην ουρά περιμένει κι αυτός να σκυλεύσει από τον θησαυρό της Ελλάδας

Έλληνες συνειδητοποιήστε το: είμαστε μόνοι, ωραίοι και υπέροχοι και μπορούμε να πατήσουμε πάλι τα πόδια μας με σιγουριά στη ΓΗ μας - την ιερή Γή που λύσσαξαν να ξεπουλήσουν όσο-όσο οι προδότες του μαύρου μετώπου υπό τον Παπα-δήμιο. Όταν τους στείλουμε όλους - ντόπια και ξένα αρπακτικά - στον αγύριστο, θα πεινάσουμε για ένα διάστημα αλλά θα βρούμε το δρόμο μας στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Οι Έλληνες σε όλες τις δύσκολες στιγμές μεγαλουργούν. Τόσες φορές το έχουν κάνει οι πρόγονοί μας, οι παππούδες μας, οι γονείς μας. Μπορούμε κι εμείς. Διώξτε το φόβο σας, άλλοι είναι που τρέμουν μην και ξυπνήσουμε...
ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...      ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ'ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ


-----------------

Βόμβα μεγατόνων από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφορικά με την κρίση στην Ελλάδα

ΠΟΥΤΙΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΡΩΧΘΗΚΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

''Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, αφού της στέρησαν τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, άρα της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διέθετε δικό της νομισματικό κέντρο'', δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας στο οικονομικό Φόρουμ "Ρωσία 2012".
Είπε ακόμη ο Πούτιν: ''Κατ' αυτόν τον τρόπο απέμεινε μόνο ένας διαθέσιμος τρόπος, η απευθείας μείωση των κοινωνικών δαπανών και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας σε αυτή τη βάση, γιατί για να επανεξοπλίσεις όλη την οικονομία, τη βιομηχανία, τον πραγματικό τομέα της οικονομίας, χωρίς επενδύσεις είναι αδύνατο. Αλλά και να προσελκύσεις επενδύσεις σε αυτήν την κατάσταση είναι επίσης αδύνατο''.


Ο Ρώσος πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι πολλές χώρες αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και ότι στην Ελλάδα, συγκεκριμένη βοήθεια από το εξωτερικό προς το παρόν δεν προσφέρουν.


''Το θέμα δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να δουλεύουν'', συμπλήρωσε ο Πούτιν, εκτιμώντας ότι ''στην Ελλάδα δεν έχουν δημιουργηθεί δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας για αποτελεσματική αξιοποίηση της εργατικής δύναμης με υψηλή ειδίκευση, ή τουλάχιστον σε επαρκή αριθμό, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στη Ρωσία. Και από εκεί προέρχονται τα προβλήματα''.


Μιλώντας στο Φόρουμ, ο Πούτιν συμφώνησε με τον οικονομολόγο Πολ Κρούγκμαν ότι η κρίση χρέους των κρατών και των επιχειρήσεων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά δείγματα του δεύτερου κύματος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ενώ κατονόμασε ως δεύτερο χαρακτηριστικό την ανισορροπία του χρηματιστικού τομέα, υπερφουσκωμένου και κερδοσκοπικού, αποκομμένου από την πραγματική οικονομία.


''Ούτε μία από τις αιτίες των σημερινών χρηματιστικών συγκλονισμών μέχρι στιγμής δεν έχει εξαλειφθεί'', είπε αποτιμώντας την υπάρχουσα κατάσταση ο Ρώσος ηγέτης, ο οποίος συμμετέχει εντατικά στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των προεδρικών εκλογών της 4ης Μαρτίου, διαθέτοντας σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του, πράγμα που του επιτρέπει να θεωρείται ως ο πιθανότερος επόμενος πρόεδρος της Ρωσίας.